Maradjon versenyben!

Vállakozása számára elengedhetetlen, hogy rendelkezzen megfelelő online megjelenéssel, amelynek a legfontosabb eleme a jó weboldal!

Mobirise

Miben segít egy weboldal?

Tájékoztatás

Ebben a nehéz időszakban mindennél fontosabb, hogy kapcsolatot tudjon tartani a már meglévő és a potenciális ügyfeleivel. Ennek legegyszerűbb és legbiztosabb módja, ha gondoskodik cége online jelenlétéről. Így a nap bármely órájában kapcsolatban maradhat ügyfeleivel, és tájékoztathatja őket a legfontosabb hírekről, eseményekről, változásokról. Egy megbízható információforrás ebben a kiszámíthatatlan és állandóan változó világban.

Ügyfélszerzés

Számos online médium áll a rendelkezésére, hogy kibővítse a potenciális ügyfélkörét – a közvetlen környékén, az országon belül, de akár külföldön is. Segítünk az ügyfelei tetszését elnyerő, professzionális weboldalak kialakításában, hírlevelek kiküldésében, webshop kialakításában, közösségi oldalakon való megjelenésben. Ha minket választ, gondoskodunk arról, hogy cégének internetes „kirakata” vonzó legyen minden érdeklődő számára.

Ügyfélmegtartás

Amennyiben nincs lehetősége személyesen tartani a kapcsolatot ügyfeleivel, ne aggódjon! Ha rendszeres és kiszámítható időközönként küld nekik értesítéseket, hírleveleket, és tájékoztatja őket a változásokról, a nyitvatartásról vagy az akciókról, tudni fogják, hogy ebben a kiszámíthatatlan időszakban is biztos pontként tekinthetnek a cégére. Segítünk állandó vagy rendszeres kapcsolatban maradni a meglévő ügyfélkörével, sőt, professzionális weblapjaink elősegítik a vásárlói hűség elmélyítését és ápolását is.

Mintaoldalak

Mobirise

Szépségápolás

Mobirise

Tervezőügynökség

Mobirise

Zenei DJ

Mobirise

Cukrászat

Mobirise

Oktatás

Mobirise

Informatika

Mobirise

Webáruház

Mobirise

Fitnesz

Mobirise

Jógastúdió

Egy kis ízelítő a több mint 140 azonnal használatra kész és az igényeknek megfelelően testreszabható oldaltervünkből. Amennyiben egyedi igényei lennének, grafikai és tervezőcsapatunk készséggel áll a rendelkezésére.

Mobilbarát, rugalmas megjelenés

Oldalaink mindegyike az összes potenciális felhasználói eszközt figyelembe véve készül. Így mindig jól mutatnak bármilyen kijelzőn, legyen szó egy mobiltelefonról, táblagépről, játékkonzolról vagy PC-ről. A böngészőablak átméretezésekor sosem „esnek szét” a webhelyek, és minden funkció akadálymentesen használható, már az első pillanattól fogva. Nálunk ez szériafelszereltség, bármilyen szolgáltatást vagy csomagot is választ.

Maximális biztonságban

Nálunk a webhelyek és a személyes adatok a lehető legjobb kezekben vannak. Iparági szabványos megoldásokkal dolgozunk, mindig naprakészek vagyunk, és állandóan az éppen elérhető legjobb biztonsági megoldások és védelmi mechanizmusok dolgoznak a háttérben azon, hogy céges adatai és ügyfelei személyes adatai biztonságban legyenek. A webhelyek üzemeltetését ellátó partnerünk 1997 óta gondoskodik arról, hogy az oldalak tulajdonosai mindig nyugodtan alhassanak.

Választható opciók

Online chat

Webshop

Asztalfoglalás, időpontfoglalás

Hírlevél

Áraink

 

Standard

  75.000 Ft-tól
nettó
 • 1-5 oldalas weblap
  1 domainnév
  500 MB tárhely
  5 e-mail-fiók
  1 éves tárhely
 • egyedi vagy WordPress weboldal

Medium

  100.000 Ft-tól
nettó
 • 5-9 oldalas weblap
  1 domainnév 
  1000 MB tárhely
  10 e-mail-fiók 
  1 éves tárhely
 • egyedi vagy WordPress weboldal

Premium

  150.000 Ft-tól
nettó
 • 9-15 oldalas weblap
  2 domainnév  
  1000 MB tárhely 
  10 e-mail-fiók   
  1 éves tárhely 
 • egyedi vagy WordPress weboldal

ELSŐSEGÉLY
WEBOLDAL

3 napon belül elkészítjük*

  50.000 Ft
nettó
 • 1 oldalas weblap
  1 domainnév 
  200 MB tárhely 
  1 e-mail-fiók 
  1 éves tárhely 
 • egyedi vagy WordPress weboldal

A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek. Minden esetben egyedi árajánlatot készítünk!
*A megrendelés aláírásától számított 3 nap, amennyiben már kész szöveggel és arculattal rendelkezik, és a több mint 140 választható, tematikus kinézet közül az egyik előre elkészített sablonunkat választja alapul.

Kiegészítő lehetőségek

Szövegírás

Arculattervezés

Fordítás

Keresőoptimalizálás (SEO)

Nem találta meg az Ön számára megfelelő csomagot?

Kérjen egyedi ajánlatot!

Lépjen kapcsolatba velünk

World of IT Kft.

1052 Budapest
Petőfi Sándor u. 11. IV. em. 20.

info@woit.hu

Tárhelyszolgáltató
G.6. Bt.